774245279
tlapka@ponozky-tlapka.cz

0

Hodnocení obchodu

5,0
Hodnotilo 486 zákaznníků
5
330x
4
47x
3
38x
2
14x
1
30x
  • Zdeňka
    13.01.2021 23:46
    Byla jsem spokojená. Rychlá akce.


  • Lenka
    12.01.2021 21:33
    Velmi neprofesionální jednání. Na internetu sice upozorňují, že se může stát, že objednávka nepřijde celá, protože občas se lidé nedívají na to, že dané ponožky nejsou skladem a z důvodu rychlejšího odeslání na to neupozorňují a posílají zpět peníze za ponožky, které neodeslali. Ale v mailu a následně ještě pak při obdržení objednávky se k vám dostane půstránkový dopis o tom, že se k Vám nemusí dostat ani ponožky, které jsou a eshopu skladem. A vrácení peněz se může protáhnout, tak se máte do týdne připomenout. Já se připomínala několikrát, za 5 dní to bude měsíc od obdržení necelé zásilky, napsala jsem několik mailů, proběhl i telefonický hovor a stále se nic neděje. Tento obchod jednoznačně nedoporučuji!


    - skladem neskladem, je to jedno -nevíte, co přijde nebo ne
    - opakované žádání, aby Vám vrátili peníze za ponožky, které Vám neposlali
    - měsíc od obdržení nekompletní zásilky a stále Vám nevrátí peníze
    - Jednoznačně nedoporučuji!
  • Radka
    12.01.2021 11:07
    Obchod celkově hodnotím kladně. I když se vyskytly nějaké nesrovnalosti, snaží se vám vyjít vstříc. Obchod doporučuji

    Velký výběr opravdu kvalitního zboží, které asi jinde neseženete a za překvapivou cenu

    Delší dodací lhůta, nejen v těžkém roce 2020
  • Jana
    08.01.2021 08:55

    velmi dobrá komunikace

  • Anna
    07.01.2021 20:03
    S obchodem moc spokojená nejsem, až po mém upozornění mailem, se ozvali a zaslali neúplnou objednávku a do současné doby, což už budou 3týdny mi nebyly peníze vráceny, což slíbili v dopise.


  • Iva
    07.01.2021 19:27
    Nespokojenost.. Nedorazil potvrzovací email, že došlo k objednávce.. Objednávka přišla po 20 dnech bez upozornění, že objednávka je na cestě. Objednávka přišla neúplná. Platba byla dopředu na účet.. Až po dvou upozornění přišla částka zpět na účet.

    Nedoporučuji tento eshop..

  • Naděžda
    05.01.2021 16:46
    komunikace byla trochu složitější, ale nakonec vše dobře dopadlo

    ochota

    dlouhá dod.lhůta
  • Martina
    05.01.2021 14:54
    Bohužel, kdybych objednávku neurgovala, netuším zda by vůbec dorazila.


    Žádná odezva a to jsem psala již dva emaily.
  • Sabina
    04.01.2021 22:56
    Rychlé dodání, perfektní komunikace s e-shopem, ponožky kvalitní a příjemné.

    Rychlost dodání.
    Kvalita zboží.
    Komunikace a vstřícnost prodávajícího.

    Nic.
  • Vladimíra
    04.01.2021 17:05


    Dlouhá dodací lhůta
  • Jitka
    03.01.2021 14:20


    Problém s dostupností, i když je zboží psané, že je skladem. Komunikace téměř nulová, dlouhá dodací lhůta. Objednáno začátkem listopadu, dodáno po urgencích koncem prosince.
  • Darina
    02.01.2021 10:47
    Velká spokojenost, rychlé dodání zboží.


  • František
    01.01.2021 19:54


    Nic
  • STANISLAV
    01.01.2021 13:37
    5hvězdiček,

    operativnost

    vysoká cena
  • Jasmin
    01.01.2021 10:59
    Zaplacenou objednávku ze 17.11. jsem obdržela až o dva týdny později a jedna položka chyběla. Telefonicky jsem ze své iniciativy komunikovala se dvěma osobami, které mi říkaly pokaždé odlišné informace. Nejdříve mi někdo oznámil, že položku kolegyně zapomněly přibalit a že se postará o okamžitou nápravu a odeslání. Po týdnu ticha mi druhá osoba oznámila, že položka už asi 14 není na skladě a že mám počkat další cca týden, než ji naskladní. I přes to jsem se znovu musela ozvat sama a připomenout se. Zbytek objednávky jsem dostala nakonec až 22.12., ze dne na den přijela na mé přání pomocí PPL služby. Osoba zřejmě ani netušila, jaké jsou dodací lhůty služby Zásilkovna, což bylo v té době cca 3-5 dní. Přesto mi byla Zásilkovna nabídnuta jako forma dodání do Vánoc. Dokážu pochopit delší dodací lhůty v období Vánoc nebo pochybení v objednávce. Já jsem ale objednávku vytvořila v polovině listopadu, abych se vyhnula předvánočnímu vyřizování. Také je třeba to se zákazníkem aktivně řešit, protože chyba není na jeho straně. Ale v téhle firmě očividně vládne chaos a inventura je zřejmě sprosté slovo, když nabízejí i zboží, co nemají skladem. Co se týče produktů, kvalita je průměrná.

    Produkty nakonec dorazily...

    Dlouhá doba dodání
    Laxní přístup k pochybení
    Neinformovanost personálu
    Nabízení zboží, které není skladem
  • Pavel
    01.01.2021 02:34
    Velmi dobře

    přehlednost, rychlost

  • Roman
    31.12.2020 21:07
    Spokojenost a rychlost

    Rychlost

    Nic mě nenapadá
  • Ivana
    31.12.2020 20:54
    Vše v pořádku. I když jsem zaplatila objednávku až krátce před vánoci, zboží dorazilo včas. Příště si v tomto obchodě klidně zase nakoupím.


  • Mirka
    31.12.2020 20:40
    Spolehlivost, rychlost

    Rychlost

  • Pavel
    31.12.2020 15:32
    Pozitivně hodnotím, že objednávka dorazila v hektické době těsně před Vánoci. Část objednávky přišla v jiném barevném odstínu, než byla objednána. Po cca týdnu bylo ze strany společnosti voláno se snahou o nápravu. Jinak zboží v pořádku. Průměrná spokojenost - značný prostor pro zlepšení.

    Dodání i přes hektickou dobu.
    Snaha řešit nepřesnost v dodané objednávce.

    Část objednávky dorazila v jiném barevném odstínu.
  • Veronika
    31.12.2020 11:07
    Super nákup.


  • Pavel
    30.12.2020 18:55


    Dlohá dodací lhůta
  • Jaroslav
    30.12.2020 18:04
    spokojenost

    rychlost dodání
    kvalita produktů

  • Lucie
    30.12.2020 09:19
    Bohužel velmi špatná. Čekala jsem měsíc na objednávku. Ano, chápu, že eshopy měly před Vánocemi hodně práce, ale čekat na ponožky, které jsou skladem měsíc? Nakonec jsem se dočkala, bohužel po rozbalení balíku jsem zjistila, že mi chybí ponožky, které v objednávce byly. To jsem hned reklamovala, dostala jsem odpověď, že v brzkých dnech dostanu zpět své peníze, jelikož nejsou skladem. Tak doufám, že dostojí svému slibu, peníze zpět ještě nemám. Bohužel, příště již zde neobjednám.


    dlouhá čekací lhůta, nespolehlivost
  • Zdeněk
    29.12.2020 22:51

    srozumitelnost a přehlednost nabízených produktú

  • Jitka
    29.12.2020 20:50

    Rychlost a klvalitní zboží za rozumnou cenu.

  • Zbyněk
    29.12.2020 20:42
    Nespokojen,dlouhá doba dodání, přišla polovička zboží a ještě mi nebyly vráceny peníze za ne dodané zboží.


  • Radek
    29.12.2020 17:49
    Velký výběr zboží, přijatelné ceny. Oceňuji férové jednání, dopředu bylo upozornění, že dříve než za dva týdny zboží nedojde, ale pod stromek se to stihlo.

    Sortiment

  • Marcela
    29.12.2020 14:57


    dlouhá dodací lhůta
  • Gabriela
    29.12.2020 14:22
    Velká nespokojenost, pozdní dodání, nedodano vše objednané , dokonce i jiné velikosti a peníze zatím nevraceny!

    Pan na telefonu, snažil se.

    Vším, dlouhá dodací doba, špatná dodávka a nevracene peníze.
  • Karel
    29.12.2020 10:36
    Komunikace skvělá, jen delší dodací lhůta, nemyslím, že z vaší strany, spíše distributorem v předvánočním čase. Ceny v pohodě, takže spokojenost. Nebudu hodnotit každý produkt zvlášť. Celkově velice příjemné materiály, rodina pochválila . Čas ukáže kvalitku.


  • RADKA
    29.12.2020 10:34
    Zboží přišlo až za 1 měsíc od objednávky.


  • Jitka
    29.12.2020 09:17
    Velká spokojenost, všechny ponožky dorazily.

    kvalitní zboží
    velký výběr

  • Jaroslava
    29.12.2020 09:07
    nákup proběhl v pohodě. Horší bylo doručení, ale v současné době se to dalo předpokládat.


  • Romana
    29.12.2020 07:53
    Bohužel bych nikdy nedoporučila


    Pokud objednám zboží na skladě a po více, jak 14 dnech mi volá obchod, že zboží nemají, nezdá se mi to normální.
  • Jiří
    28.12.2020 23:40

    Zboží.
    Komunikace.

    Čas než bylo zboží doručeno
  • Barbora
    28.12.2020 23:13
    nákup - e-shop - v pořádku dodací lhůta - špatné

    kvalitní a pěkné zboží, cena

    avizovaná dlouhá dodací lhůta i na skladové zboží (15 dní), která ni tak nebyla zdaleka dodržena (dodání po cca 3 týdnech), objednávka neúplná - informace o tom až v balíku, ne dříve. Vrácení peněz se neudálo automaticky, musím urgovat.
  • Helena
    28.12.2020 21:30
    Spokojena.


  • Petra
    28.12.2020 21:26
    Měla jsem určité problémy s dodáním zboží, komunikace ze strany obchodu nic moc. Po mojí urgenci ale zboží dorazilo během 3 dní, i když ne vše co jsem si objednala, kvůli prodlevě už nebylo všechno zboží skladem.


  • Petra
    28.12.2020 20:33


    Delší dodací termín.
  • Lenka
    28.12.2020 20:28
    pomalé vyřízení objednávky

    při telefonickém vyřízení zpoždění objednávky jsem se setkala se vstřícností a velmi slušných chováním ze strany e-shopu

  • Martina
    28.12.2020 20:17
    Doporučuji

    Cenu

    Nic
  • Kateřina
    28.12.2020 19:41

    okamžitá reakce po tel.domluvě

    dlouhá čekací doba
  • Oldřich
    28.12.2020 19:28

    vše došlo v pořádku

    Dlouhá dodací doba, přestož,e objednané zboží bylo uvedeno jako skladem.
  • Zdeněk
    28.12.2020 19:24
    třikrát jsem musel urgovat zásilku než mi po velmi dlouhé přišla...


  • Leoš
    28.12.2020 19:20
    Supr, vse v poradku! Ponozky supr vonave a pekne!


  • Lenka
    28.12.2020 19:19
    Spokojenost, obchůdek doporučuji


  • Veronika
    28.12.2020 19:15
    Bála jsem se, že balíček nepřijde včas, ale vše dopadlo dobře. A ještě musím pochválit skvělého pána na telefonu- milé a vstřícné jednání.

    Ponožky- materiál a provedení nemá chybu. Jsem spokojená a určitě ještě objednám.

    Nic mi nescházelo, všechno v pořádku.
  • Andrea
    28.12.2020 19:09
    Vše bylo na výbornou.

    Rychlé dodání

  • Renata
    28.12.2020 19:08


    Zboží, které jsem objednala 21.11 dorazilo až 17.12. !!!!
  • Blanka
    28.12.2020 13:59
    Objednané zboží přišlo až po 2 upomínkách.


  • Dagmar
    28.12.2020 11:18
    Dobře, jsem spokojená.

    našla jsem, co jsem potřebovala

    nic
  • Antonín
    28.12.2020 11:13
    Obědnáno 10.11.2020 vyexpedováno 15.12.2020 . Dostal jsem to včas, ale měsíc? nic moc


  • ALTERNETIVO
    28.12.2020 08:39

    přehledný e-shop

    dlouhá doba dodání
  • Jiřina
    28.12.2020 07:43
    První nákup a hned na výbornou!

    našla jsem zboží, které jinde nenajdu

    vše OK
  • Alena
    27.12.2020 23:06
    Nedostala jsem informace, že objednávka nedorazí kompletní. A i doba dodání, byla dost dlouhá.


    - nefunguje komunikace
    - dlouhá dodací lhůta
  • Michaela
    27.12.2020 21:54
    Dlouhá čekací doba


    Nepřišlo vše,co jsem objednala
  • Lucie
    27.12.2020 19:41
    Horsi internetovy obchod jsem nezazila!

    Objednavani byla prvni a jedina pozitivni zkusenost

    Potvrzeni objednavky prislo az po nekolika dnech
    Tri tydny jsem cekala na zbozi
    Objednavka nakonec prisla 2x, druha byla odeslana zpet
    Jedny ponozky byly nahrazeny jinym vzorem
  • Kateřina
    27.12.2020 15:14


    Ocenila bych rychlejší dodání.
  • Diana
    27.12.2020 14:56
    široký výběr zboží, rozumné ceny, rychlé odeslání


  • Kamila
    27.12.2020 10:28


    Bylo mi zaslána menší velikost, než jsem objednávala. Zřejmě již neměli skladem, tak asi zkoušeli. Příště se aspoň zeptat, zda s tím klient souhlasí.
  • Grzegorz
    27.12.2020 09:52

    rychlost dodání,ceny

    barevnost přišla naopak,objednával jsem černé ponožky a došly sněžně bíle
  • Rudolf
    27.12.2020 09:48
    Maximální spokojenost ????


  • Markéta
    27.12.2020 09:37
    Objednavala jsem na posledni chvili pred Vanoci a moc jsem nepocitala s dorucenim, ale Vy jste delali co jste mohli a dorucili jeste v predstihu. Moc dekuji a mohu jen doporucit ????

    Krasny material

    Objednala jsem cerny cesany beran a dostala jsem sede..
  • Lenka
    27.12.2020 09:34
    Nakupování vcelku dobré


    Vyřízení objednávky trvalo dlouho, až po dotazu na objednávku(cca 3 týdny) bylo zboží odesláno
  • Miroslava
    27.12.2020 07:52
    Dostačující výběr, velikosti odpovídající, vše v pořádku....


  • Martina
    26.12.2020 22:50
    vše bez problémů

    rychlost dodání
    přehlednost obchodu
    kvalitní zboží

  • 26.12.2020 22:39
    Celková spokojenost, rychlé dodání, profesionalita..

    Rychlé dodání, poměr kvalita/ cena zboží - super

    -
  • Arnošt
    26.12.2020 21:47

    Kvalitní ponožky

    Info o 14denni lhůtě na odeslání by mělo být dostupné dříve, než zákazník zaplatí objednávku.
  • Eliška
    26.12.2020 21:31
    Objednávka ze 2. poloviny listopadu dorazila ani ne týden před Vánoci. Příště zde nákup nebudu riskovat nebo objednám tak 3 měsíce předem

    Dobré a kvalitní zboží

    Dlouhá doba odeslání
  • Miluše
    26.12.2020 20:52
    Spokojená jsem, i když doručení trvalo déle. Ale v předvánočním čase se to dá pochopit a nakonec balíček přišel včas.

    Dobré ceny

    .......
  • kamila
    26.12.2020 20:25
    Bez chyby

    I přes potíže při platbě kartou jsme telefonicky vše perfektně vyřešili????

    Nic
  • Oldřich
    26.12.2020 20:06
    Dodací lhůta skoro měsíc....


  • Jan
    26.12.2020 20:02
    Chybí mi malé velikosti od pononozek co jsem kupovala.

    Hezký potisk.

    Jsou tenké a dodání dlouhé.
  • Jakub
    26.12.2020 19:34
    S ohledem na stávající situaci proběhlo vše k maximální spokojenosti.


  • Lenka
    26.12.2020 19:07
    Spokojenost pouze do zaplacení,po zaplacení "zatím se mnou nikdo nemluví,neodpovídá na maily,zprávy.


    zboží zaplaceno,došel mail,že balík předán přepravci,ale sledovaci číslo nebylo poskytnuto,ani na vyžádání, do dnes zadna odpověď a balík žádný nedorazil..
    Takže dáreček pod stromečkem žádný a bylo zklamání.
  • Marie
    26.12.2020 19:07
    Ano veliká

    I přes v krátkém čase před Vánocemi byly ponožky brzy dodány.

    Nic
  • Veronika
    26.12.2020 11:16
    Raději už ne. Být tři týdny napjatá, zda jsem nevyhodila peníze z okna nemám zapotřebí.

    Konečně to přišlo ????

    Objednávka byla vyřízena až po mé urgenci.
  • Marcela
    26.12.2020 09:57

    Velký výběr
    Celkem dobré ceny

    Velmi špatná komunikace s obchodem
    Nesedí objednávka s dodaným zbožím
    Dlouhá dodací lhůta
  • Marcela
    25.12.2020 23:29
    Trochu nepřehledné strány

    Ponožky vypadají dobře

    Neskutečně dlouhá dodací doba.
  • Lívia
    25.12.2020 16:41


    Hrozna komunikace, kdybych se neptala kdy zbozi dodaji, tak bych je nemela ani ted.
  • Marie
    25.12.2020 12:54
    platba placen předem žádný email že platba došla!!


    dlouhá doba dodání!
  • Lenka
    25.12.2020 10:20
    S nákupem spokojená. Jen ta doba dodání.

    Kvalitní a levné oproti jiným e schopům

    Moc dlouhá doba dodání. Čekala jsem skoro měsíc a z toho jsem dvakrát musela volat do e schopu kdy mi zboží dorazí. I přesto vše znovu budu objednávat, to zboží za to stojí.
  • Marie
    25.12.2020 06:02
    Velký výběr a dobrá komunikace.

    Rychlost dodání objednávky.

  • Darina
    24.12.2020 22:33
    Bohužel musim hodnotit negativně, v listopadu jsem objednala zboží, nebylo na skladě... Tak mi bylo slibeno vrácení peněz... Do tedka nemam penize vraceny a zboží mi bylo po měsíci zasláno.


  • Tomáš
    24.12.2020 21:52

    Zboží je kvalitní a za dobrou cenu.

    Zboží přišlo za 20 dnů od objednání a to bylo inzerováno jako skladem!! Zaplatil jsem kartou dopředu, tak že už jsem začínal být nervózní. Chápu, že před vánoci nestíhali, ale objednával jsem ve stejnou dobu z cca 15 až 20 e-shopů a vše bylo v rozmezí jednoho až čtyř dnů. Tak že by to chtělo víc lidí nebo lepší organizaci, nejspíš oboje. Nakonec ale vše došlo v pořádku.
  • Eva
    24.12.2020 20:57
    Nakupoval se mi dobře, dobrá komunikace, rychlé dodání

    Rychlé dodání

  • Olga
    24.12.2020 20:36


    Pozdní dodání bez vysvětlení a omlouvy.
  • Marika
    24.12.2020 19:07
    Dlouhá doba dodání,ale vpořádku


  • Martina
    23.12.2020 22:39
    Celkem OK

    Objednávka došla kompletní

    Dlouhá dodací lhůta
  • Lenka
    23.12.2020 21:51


    Mega dlouhá doba dodání
  • Jiří
    23.12.2020 21:14
    Zboží mi bylo dodáno v pořádku,a pokud opět najdu ponožky moji velikosti které mně zaujmou,jistě to nebyl poslední nákup.

    Opravdu hodnotím zvládnutý vánoční
    nápor.

    Našel jsem tam ponožky které se mi
    líbily,ale bohužel malé velikosti.
  • Irena
    23.12.2020 12:57
    Nakupovalo se dobře, jen jsem si nebyla jistá, zda zásilka přijde včas, i když jsem objednávala měsíc dopředu.


  • Alena
    23.12.2020 09:36
    S nákupem maximální spokojenost. Jen dodávka byla trochu delší.Ale v dnešní době je to asi pochopitelné. Děkuji :)

    Hezké zboží

    delší dodávka, ale dorazilo včas
  • Irena
    23.12.2020 06:44
    Velké zklamání ohledně tohoto obchodu


    - dlouhá dodací doba (obj.24.11.- dodáno 14.12.)
    - částečné vyřízení objednávky
    - stále čekám na vrácení peněz ze nedodané položky
    - nedoručen dodací list ani faktura
  • Jan
    23.12.2020 05:22
    Všechno v pořádku, děkuji

    Teplé suché ponožky, to je základ.
    Cena přijatelná, dodávka celkem rychle.

  • Lenka
    22.12.2020 21:59
    Delší dodací lhůta, ale to způsobil předvánoční čas. Jinak všechno v pořádku.


  • Lenka
    22.12.2020 21:36

    Dorazily včas

    Měl být úplně jiný vzor (obrázek)
  • Martin
    22.12.2020 21:35
    Z 2 objednaných kusů dorazil pouze jeden a ve špatné velikosti. Částka nebyla ponížena a na reklamační email dosud nikdo nereagoval.

    Reakce obchodu: Dobrý den, v takovém případě jsme dávali do objednávky leták informující o této situaci s omluvou. Dokonce jsme přidávali i dárky jako omluvu ke konci. Pokud cokoli chybělo bude napraveno. Přeplatky vzniklé zmatky se aktuálně zpracovávají a budou postupně vraceny všem kterých se to týkalo. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

    Nic

    Zboží a vrácení peněz.
  • Blanka
    22.12.2020 21:07
    Ponožky dobré, dárek spokojenost nevím.

    Dost dlouho jsem čekala

    Doba dodání dlouhá
  • Martin
    22.12.2020 20:46
    Jsem plně spoojen.


  • Kateřina
    22.12.2020 19:21
    Totální nespokojenost, dlouhá doba dodání, a nekompletnost objednávky, bez komunikace s prodejcem, nereaguje na email. Nikdy vice


    Bez potvrzení objednávky, bez faktury
  • Miriam
    22.12.2020 19:13
    Při objednání bylo uvedeno, ze expedice zbozi muze trvat i 7 dni. Balicek prisel skoro po 3 tydnech. Navic v objednavce chybelo nekolik položek, za ktere mi nikdo penize nevratil. Z me zkušenosti nedoporučuji.

    Reakce obchodu: Dobrý den, v takovém případě jsme dávali do objednávky leták informující o této situaci s omluvou. Dokonce jsme přidávali i dárky jako omluvu ke konci. Pokud cokoli chybělo bude napraveno. Přeplatky vzniklé zmatky se aktuálně zpracovávají a budou postupně vraceny všem kterých se to týkalo. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

    hezke zboží

    komunikace eshopu
  • Emil
    22.12.2020 19:10


    Neúplná dodávka, dlouhá dodací doba
  • Jiří
    22.12.2020 04:41


    Dlouhá doba dodání. Jinak vše o.k.
  • Michaela
    22.12.2020 00:41
    Maximální spokojenost. Super komunikace. Ochotný a milý personál.


  • Kristýna
    21.12.2020 21:29
    Zboží dorazilo v pořádku, jen byla docela dlouhá dodací doba. Ale před Vánocemi vcelku pochopitelné.

    Po dotazů na dodání velmi rychlá odezva, dobrá cena.

    -
  • Miroslav
    21.12.2020 19:40
    Ponožky dorazily, Vánoce stihly

    Cena

  • Petra
    21.12.2020 19:24


    Reakce obchodu: Dobrý den, v takovém případě jsme dávali do objednávky leták informující o této situaci s omluvou. Dokonce jsme přidávali i dárky jako omluvu ke konci. Pokud cokoli chybělo bude napraveno. Přeplatky vzniklé zmatky se aktuálně zpracovávají a budou postupně vraceny všem kterých se to týkalo. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.


    Zásilka přišla nekompletní a obchod nekomunikuje.
  • Miloslava
    21.12.2020 12:24
    Velká spokojenost díky

    Vše perfektně zabalené dík

  • Vladislav
    21.12.2020 10:56
    Bez problémů

    Hezká nabídka
    Rychlost

  • Bronislava
    20.12.2020 23:04
    Vše OK


  • Alena
    20.12.2020 20:35
    Spokojenost


  • Drahomira
    20.12.2020 20:30

    Kvalita

    Dlouhá doba dodání
  • Renata
    20.12.2020 20:27

    Ponožky pěkné a velký výběr

    Dlouhá dodací lhůta, už jsem myslela ,že nedorazí.
  • Vendula
    20.12.2020 19:28
    Objednávka přišla nekompletní, omluva žádná. Dluží mi peníze! Na objednávku jsem čakala 14 dni. Hrozný obchod !!!

    Reakce obchodu: Dobrý den, v takovém případě jsme dávali do objednávky leták informující o této situaci s omluvou. Dokonce jsme přidávali i dárky jako omluvu ke konci. Pokud cokoli chybělo bude napraveno. Přeplatky vzniklé zmatky se aktuálně zpracovávají a budou postupně vraceny všem kterých se to týkalo. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.


    Schází mi zboží i peníze!
  • Ivana
    20.12.2020 12:35
    Bezproblémový obchod


  • Jitka
    19.12.2020 20:02
    Bezva ????????

    Ovčí vlna

  • Kateřina
    19.12.2020 19:49

    Krásný a příjemný materiál.

    Dlouhé dodání...ale to asi tím Covidem ????
  • Jaroslava
    19.12.2020 19:45
    Pěkný výběr.

    Pro muže vše výborné.

    pro ženy teplé ponožky.
  • Martina
    19.12.2020 19:34
    Velký výběr zboží, prehledne stránky Špatná komunikace, dodávka po téměř 3 tydnech

    Vyber zbozi, ceny

    Téměř nulová komunikace, po 10 dnes poslan email, odpověď do druhého dne. Po dalším tydnu telefonát, kde mi pan potvrdil expedici zboží, dodávka do 5 dnu Celkem- dodávka za 3 tydny(náročná doba před Vánocemi?)
  • Lukáš
    19.12.2020 19:23
    Mělo to menší zpoždění, ale komunikace skvělá a vše došlo s předstihem. Mám to k vánocům.

    1/ přehledný web
    2/ slušná komunikace
    3/ možnost poslat přes zásilkovnu
    No přece si to nepošlu Českou poštou, to je vždy za trest

    1/ já Vám nevím co bych napsal :)
  • František
    19.12.2020 19:11
    se zakoupeným zbožím spokojen

    Veselé obrázky na výrobku pro děti

    Dlouho trvající dodání, bez zprávy, že nemůžete včas dodat.
  • Romana
    19.12.2020 19:04
    Přehlednost byla super

    Dobře zabaleno a vše co jsem si objednala

    Nic
  • Kristina
    18.12.2020 16:07
    Mrzí mne to, ale jsem velice nespokojená. Objednávku jsem udělala 20.11.2020, až 1.12.2020 objednávku údajně předali přepravci a do dnešního dne jsem zaplacené věci neobdržela


    Nepotěšili jste mne vůbec, zboží jsem zaplatila a ještě ho nemám.
  • Petra
    16.12.2020 07:52
    Už nikdy více. Mesic jsem čekala na dodání zboží. Přitom e-shop ukazoval ze mají vše skladem.

    Zboží v pořádku.

    Mesic doba dodání.
  • Pavel
    16.12.2020 04:11
    Přehledné, rychlé.

    Přehledné, rychlé.

  • božena
    15.12.2020 19:53
    nepřišlo po dnech kompletně vše, po reklamaci mi bylo přislíbeno dododání, ale opět se nic neděje, já nikdy více


  • Peter
    15.12.2020 12:16

    velky sortiment a dobre ceny

  • Zdenka
    15.12.2020 09:26
    rychlé dodání


  • Jaroslava
    15.12.2020 07:12
    Spokojenost

    Dobrá cena, rychlost dodání, kvalitní zboží

  • Kateřina
    15.12.2020 06:02

    pěkné zboží

    nedošlo vše a cena zůstala stejná
  • Jana
    14.12.2020 23:19
    Vše skvělé.

    Kvalitní zboží, skvělá komunikace, rychlé dodání.

  • Iveta
    14.12.2020 23:15
    Hezké zboží

    Výběr
    Cena
    Stránky obchodu

    Delší doba dodání,i když před svátky asi pochopitelné
  • Šárka
    14.12.2020 21:17
    Velmi milá a ochotná majitelka. Nedopatřením v expedici mi byla zaslána jiná velikost u jednoho druhu ponožek. Vše rychle vyřešeno. Kompenzace poštovného za zaslání ponožek špatné velikosti.

    Rychlost, vstřícnost

  • Marie
    14.12.2020 21:02

    Rychlost. Zboží bez chybičky

  • Petra
    14.12.2020 20:43
    Nakupování dobré.Až na to, že zboží, které jsem obědnala a zaplatila nedošlo všechno. Slibovali, že peníze vrátí, ale do dnešního dne nic.


    Zboží, které jste psali jako dostupné, nebylo.
  • Marcela
    14.12.2020 19:58
    Objednávka proběhla v pořádku dne 19.11, ale 3.12 jsem urgovala tel.kde mi bylo uděleno,že zapomněli. Dodání 9.12. ale jiné ponožky než jsem chtěla. Už nikdy si nebudu u této firmy nic kupovat. Špatná zkušenost.


  • Jana
    14.12.2020 12:11
    spokojená


  • Emilie
    14.12.2020 11:49

    Přehlednost stránek
    Výběr
    Ceny

    Dlouhá doba dodání
    Spousta zboží byla vyprodaná,musela jsem vybírat z toho co zbylo (před Vánoci se s tím musí počítat),ale i tak jsem si vybrala
  • Petra
    14.12.2020 10:56
    nakupovalo se super, sice dodání bylo delší, ale to díky Vánočnímu shonu, komunikace s obchodem super


  • Vladimír
    14.12.2020 09:54
    Dobrý servis i komunikace. Vše přišlo v pořádku.


  • Petra
    14.12.2020 09:40
    spokojenost

    rychlost, krásné zboží

  • Radka
    14.12.2020 09:39
    Rychlost dodání...


  • Alena
    14.12.2020 07:39
    Spokojenost-doporucuji


  • Michaela
    14.12.2020 05:21


    Zboží jsem stále neobdržela,čekám již 23 dní id zaplacení objednávky!
  • Tomáš
    13.12.2020 21:11
    Dlouha doba dodani a prislo jine zbozi. Snad je to jen predvanocni hektickou dobou.


  • SáraNicarová
    13.12.2020 21:01
    Vypadají dobře jsou zabalené.


  • Terezie
    13.12.2020 20:42
    S nákupem jsem byla spokojená.


    Delší dodací doba, ale v tomto období je to pochopitelné.
  • Jaromíra
    13.12.2020 19:52
    Rychle dodani,ponozky jsou super. Jen objednávka mi byla zaslana 2krat????


  • Hana
    13.12.2020 19:32
    S obchodem jsem moc spokojená.


  • Miluše
    13.12.2020 18:24
    Výběr opravdu veliký, pouze ta dodací doba byla opravdu dlouhá

    Velmi pěkné výrobky

  • Karel
    13.12.2020 14:50
    5* z 5.

    Jednoduchost objednání, rychlost dodání.

    Jiný design výšivky na ponožkách, než je zobrazen v e-shopu - místo obrázku nápis "wool". Ale to není žádný velký problém :)
  • Svatoslav
    13.12.2020 12:06
    SPOKOJENOST VELIKÁ VŠE BYLO VPOŘÁDKU MOC DĚKUJI

    PRECIZNOST V PRÁCI

    VŮBEC NIC
  • Věra
    12.12.2020 23:19
    - dlouhá dodací doba (10 dnů) - žádná komunikace obchodu, kromě jednoho emailu v den přijetí objednávky

    - dobrý výběr zboží
    - dobré ceny

    - dlouhou dodací dobou
    - absence komunikace se zákazníkem
  • Jitka
    12.12.2020 20:50
    ???? spokojenost ????


  • Lenka
    12.12.2020 19:32
    Naprostá spokojenost

    Rychlé doručení, bez problémů

  • Dana
    12.12.2020 19:19
    Byla jsem spokojená

    Bezproblémové dodání

    Nic
  • Jakub
    12.12.2020 17:57
    upozornění na delší dobu dodání se nepotvrdilo, objednané zboží přišlo ve standardní lhůtě


  • Petra
    12.12.2020 14:16
    Nespokojenost s nákupem, zboží jsem objednavala s dostatečným předstihem, ale nedostala jsem celou objednávku, i když jsme byli dohodnuti na změně v objednavce, zboží nedorazilo. A penize zpět za zaplacene a nedodané zboží nemám ani po urgencích emailem.

    Žádné

    Špatná komunikace
  • Milada
    12.12.2020 08:30
    Super obchod, super zboží.

    Krásné zboží i rychlé dodání

    Nic
  • Petra
    11.12.2020 21:44
    Nespokojenost

    Zboží vypadá dobře

    Po deseti dnech po objednání jste mi oznámili, že mnou objednané zboží není na skladě
  • Michaela
    11.12.2020 21:02
    Dobrá komunikace, rychlost dodání, spolehlivost, kvalita zboží.


  • Monika
    11.12.2020 20:28
    Byl to dárek. Rychlé dodání.


  • Věra
    11.12.2020 20:27
    nebyly mi zaslány objednané velikosti


  • Ludmila
    11.12.2020 19:52
    Bez problémů


  • Iva
    11.12.2020 19:52
    100% Vše ok. Zboží moc pěkné.


  • Monika
    11.12.2020 19:49
    Naprostá spokojenost

    Vše

    Ničím
  • Eva
    11.12.2020 19:33

    Rychlé dodání

  • Valerie
    11.12.2020 19:22
    Nákup super , jen trošku delší čekací doba, což se dá před Vánoci pochopit. S obchodem komunikace na jedničku .. za mě spokojenost ????


  • Jitka
    11.12.2020 19:16
    Dlouhá dodávka


  • Ivana
    11.12.2020 19:13
    Velmi dobré


  • Radka
    11.12.2020 19:07
    Trochu časová prodleva, takže nakupujte s časovou rezervou.

    Široký výběr za přijatelnou cenu.

    Trochu složité nakupování přes mobil. Nešlo zakoupit jeden pár, hned mě to hodilo na sadu.
  • Marcela
    11.12.2020 19:05
    Super

    Super

  • Petra
    11.12.2020 14:29
    Pozdní dodání zboží, po upozornění odesláno. Ponožky jsou vánočním dárkem, takže ty zatím nehodnotím.


  • Jiřina
    11.12.2020 09:00
    Velmi rychlé dodání, příjemný materiál, dobrá cena


  • Miroslava
    11.12.2020 06:05
    Dobrá orientace na webu, zboží odpovídá obrázkům. Velmi dobrá komunikace a ochota v případě doplnění nákupu či výměny části položek. Nakoupila bych znova.


  • JAROSLAVA
    10.12.2020 22:01
    Dlouhá dodaci lhůta - 11 dni, Ponožky nemaji volný lem, jak bylo inzerovano-jako zdravotní ponožky.

    Nic

    Kvalitou zboží, dodaci lhůtou.
  • Miroslava
    10.12.2020 21:02

    Rychlá reakce obchodu na dotaz ohledně objednávky.Ochotný vyhovět o co nejrychlejší dodání.

    Nic.Vße bylo super.
  • Kateřina
    10.12.2020 20:55
    Platila jsem předem a ne málo a potom jsem až koukla na recenze obchodu...

    Prodejce komunikoval
    Zboží odpovídá popisu a je kvalitní

    Doba dodání 14 dní
  • Ivana
    10.12.2020 20:25
    vše OK


  • Zuzana
    10.12.2020 19:06
    V pořádku

    Byla jsem včas informována

    Nic
  • Iveta
    10.12.2020 19:05
    Vše OK,spokojenost

    Informace o objednávce a rychlost

  • Danuše
    09.12.2020 07:09

    kvalitní zboží, rychlost vyřízení objednávky

  • Jana
    08.12.2020 23:53
    Vše v pořádku, hlavně ovečkové ponožky krásně hřejí :)


  • Alena
    08.12.2020 06:54
    velká spokojenost

    rychlost vyřízení

    nic
  • Kateřina
    08.12.2020 06:38
    Krásné ponožky a rychle dodání. Doporučuji dále vás obchod ;) kulhanova

    Rychlost

  • Roland
    07.12.2020 17:36
    Spokojen.

    Nápad.Kvalita provedení.

    Nic.
  • Radka
    07.12.2020 11:47
    Vše super.


  • Pavla
    07.12.2020 09:52
    Paráda!

    pěkný výběr zboží

    nic
  • Jarka
    07.12.2020 06:44

    rychlost dodání

    nebyly ponožky v požadované velikosti
  • Iva
    06.12.2020 21:03
    Ano

    Rychlost vyřízení

    I když jsem měla mít poštovné zdarma, bylo mi napočítáno.
  • Bohumil
    06.12.2020 20:38
    O K

    Perfektní jednání

    Nic
  • Jana
    06.12.2020 20:10
    Komunikace a doručení spokojenost


    Nedorucena jedna položka z objednávky ale faktura byla v pořádku.
  • Eva
    06.12.2020 20:08

    Objednané ponožky jsou moc pěkné, jsem spokojená.

    Dlouhá doba dodání,2 týdny.
  • Eva
    06.12.2020 19:44
    velká spokojenost


  • Jan
    06.12.2020 19:38
    max.spokojenost


  • Miloslava
    06.12.2020 19:38
    Nákup bez problémů, dobrá komunikace

    kvalitní ponožky
    velký výběr zboží
    dobré ceny

  • Petra
    06.12.2020 19:33

    Vše ok.

  • Aleš
    06.12.2020 19:29
    skvělá práce

    cena super ,doručení rychlé

  • Ivana
    06.12.2020 19:24
    Zboží sice nakonec přišlo, ale dodací doba v porovnání s jinými e-shopy dlouhá, 15.11. objednáno, 27.11.doručeno. Na to, že se ponožky jen nahází do obálky, příliš dlouhá doba :-(

    všechno objednané zboží dodáno

    dlouhá dodací doba
  • Petra
    06.12.2020 19:19
    Vše v pořádku. Děkuji


  • Markéta
    06.12.2020 19:17
    Zboží je perfektní, naprosto splnilo očekávání, super cena

    Velmi kvalitní zboží

    nic
  • Martina
    06.12.2020 19:13
    Vše v pořádku


    Dodání pomalejší, ale nespevhala jsem. Takže mi to ani tak nevadilo
  • Martina
    06.12.2020 19:05
    Ponozky za celych 14 dni nedorazily.

    Kdyby prisly bylo by co hodnotit

    Nedorazily
  • Marcela
    05.12.2020 12:04
    Výborně


  • Hana
    05.12.2020 10:51
    Pěkný výběr.


  • Marie
    05.12.2020 07:59
    Přehledný e-shop, rychlá reakce, prostě ponožky tlapka jsou doma v pořádku a včas a udělají radost pod stromečkem.


  • Rostislav
    05.12.2020 05:01
    Rychlá dodavka


  • Marie
    05.12.2020 04:01
    Přišlo mi úplně jiné zboží než jsem si objednala...


  • Václava
    04.12.2020 22:54
    Bezchybné


  • Nicole
    04.12.2020 20:44
    Doporučuji, pokud nepospícháte..

    Výběr

    Doba zpracování objednávky
  • Andrea
    04.12.2020 19:52
    Vše v pohodě


    U některých, tedy u většiny ponožek, nešlo koupit jen jeden pár, bylo nutné koupit sadu nejméně 3 párů.
  • Alena
    04.12.2020 19:33
    Super obchod

    Komunikace na 1

  • Irena
    04.12.2020 19:09

    Vše ok

  • Miloslava
    04.12.2020 19:03
    Dlouhá doba dodání


  • Pavla
    04.12.2020 19:03
    Velky vyber, ale trochu delsi doba dodani.


  • Michal
    04.12.2020 19:01
    Spokojen


  • Jindřiška
    04.12.2020 14:11
    Naprostá spokojenost. Doporučuji.

    Vše

    Nic
  • Jaroslava
    04.12.2020 09:42
    Malá spokojenost jak s dodací lhůtou, tak i s kvalitou zboží, která neodpovídala popisu v nabídce.

    Nic.

    Nesrozumitelným vyjádřením velikosti ponožek i kvality v nabídce.
  • Iveta
    04.12.2020 00:41
    Rychly a skvělý obchod.

    Skvělé zboží.

    O ničem nevim.
  • Iva
    03.12.2020 23:24
    Naprosta spokojenost

    Bez jakychkoli vyhrad

  • Lenka
    03.12.2020 21:17
    nespokojenost, dlouhá čekací doba, málo informaci o zásilce, pozdní reakce obchodu...

    že zboží dorazilo ????

    viz výše
  • Ladislava
    03.12.2020 21:03
    Jsem spokojená, rychlost dodání


  • dagmar
    03.12.2020 20:54
    Velmi dobře

    Vzhled

    Ponožky nebyly čistě vlněné. 20 %
    polyamid
  • Pavlína
    03.12.2020 19:59
    Celkový dojem je zklamání, již vícekrát nakupovat nebudu a to z důvodu jednání eshopu.

    pěkné zboží

    velmi dlouhá dodací lhůta
    žádná komunikace ze strany obchodu
    ani na osobní dotaz neodpověděli
  • Zdeňka
    03.12.2020 19:12
    Super děkuji

    Proste obchod v pohodě ????

    Nic ????
  • Karel
    03.12.2020 19:09
    Jsem velmi spokoejený

    Velký výběr. Rychlost vyřízení objednávky. Přijatelná cena za kvalitu.

    Orientace v e-shopu ale asi to mám jako osobní problém, protože to mám na 90% e-shopů.:-)
  • ALENA
    02.12.2020 21:01
    CELKOVÝ NÁKUP V POŘÁDKU

    RYCHLÉ VYŘÍZENÍ DODÁNÍ V POŘÁDKU

    PRO MĚ DOST CHAOTICKÉ OBJEDNÁNÍ VELIKOSTI MOHLO BY BÝT PŘEHLEDNĚJŠÍ
  • Alena
    02.12.2020 08:09
    Méně přehledný výběr

    Velký výběr ponožek

    Přehlednost
  • Marie
    01.12.2020 21:01

    Dobrá komunikace. Zájem uspokojit potřeby zákazníka i v případě, že není požadované zboží.

  • Marcela
    01.12.2020 20:27
    vyborně

    rychlé dodání,kvalitní materiál

    nescházelo nic
  • Miloslava
    01.12.2020 10:55
    Výběr perfektní,objednání super,jen to dodání snsd mohlo být rychlejší. Ale zase v této době,kdy jsou obchody zavřené...budiš.

    Dobrý výběr.

  • Petra
    01.12.2020 07:46
    Naprostá spokojenost, vše podle představ.

    Velký výběr ponožek Voxx

  • Šárka
    30.11.2020 20:39
    Spokojenost ano,ale s výhradami

    Velký výběr

    Dlouhá dodací lhůta,dlouhé čekání na komunikaci
  • Josef
    30.11.2020 20:23
    Velká spokojenost.

    Rychlost obsloužení.

  • Eva
    30.11.2020 19:39
    Vše v pořádku, ponožky krásné

    Krásné ponožky, syté barvy,spokojenost

    Nic
  • Jana
    30.11.2020 19:10
    Rychle vyřízení objednávky i doručení rychle


  • Dana
    30.11.2020 19:10
    Jen trochu hůř se objednává na e-shopu. Vyskakuje tam pořád do toho košík a pak nebylo hned vidět, které nemají.


  • Zuzana
    30.11.2020 13:12
    V celku jsem byla spokojená

    Bohatý výběr

    mrzelo mně, že určitý sortiment jste neměli ve všech velikostech
    , jinak jsem byla spokojená.
  • Hana
    30.11.2020 11:34
    spokojenost s nákupem, objednávka vyřízená rychle


  • Marie
    30.11.2020 08:51
    3


  • Lubomír
    29.11.2020 21:19
    Vše v pohodě a v pořádku.


  • Marie
    29.11.2020 19:51

    nápad, ochota

  • Martin
    29.11.2020 16:13
    vše v pohodě


  • Miloslava
    29.11.2020 12:18
    Bez problémů, ponožky hezky zabalené.

    Kvalita ponožek.

  • Jitka
    29.11.2020 09:11

    Rychlost

  • Marta
    28.11.2020 21:29
    Průměr

    výběr zboží

    od doby vzniku objednávky do doby odeslání jste potřebovali příliš mnoho času; už jsem se obávala, že k dodání přeze všechna emailová ujištění (příliš mnoho emailů)nedojde
  • Lydie
    28.11.2020 21:19
    Velká spokojenost ????

    Rychlé dodání
    Zboží odpovídá vyobrazení a popisu

    Nic
  • Ivona
    28.11.2020 20:05
    Super filtry, krásné ponížilo, rychlost supr. Jsem spokojená, děkuji :)

    Rychlost, kvalita, přehledné stránky, hezké věci

    Nenalezla jsem žádnou chybu :)
  • Markéta
    27.11.2020 13:05
    Spolehlivý obchod.doporučuju


  • Helena
    27.11.2020 09:05
    velká spokojenost

    rychlé dodání

  • Jiří
    26.11.2020 21:04
    Bohatá nabídka, je z čeho vybírat.

    Velký a přehledný výběr

    Délka dodací lhůty
  • Jaroslav
    26.11.2020 20:02
    S nákupem spokojený ponožky super. Co je psáno je i dáno ????


    Platební brána mi při zadávání spadla. Po zaslání platebních údajů bylo obratem zaplaceno. Ale zboží přišlo až za 14dni????. Což nechápu proč. Snad je to dáno touhle covi situaci.
  • Blanka
    26.11.2020 19:51
    Velký vyber


    Dlouhá doba dodání ale v dnešní době rozumím všichni kupují na e-chopu
  • Petr
    26.11.2020 14:07
    bez problému, spokojen

    dobrý výběr a ceny

    trochu delší doba dodání, ale jde to
  • Eva
    23.11.2020 19:23
    žádný zádrhel.

    u jedné položky nebyla k dispozici mnou vybraná barva. paní mi mailem, mile, slušně a stručně, nabídla jinou.

  • Zdeňka
    23.11.2020 12:51
    Jsem spokojena


  • Pavel
    23.11.2020 11:11
    Nákup v pohodě

    Dobré zboží

    Dodací lhůta přes týden, se mi zdá hodně
  • Šárka
    22.11.2020 19:29
    Trochu nepřehledný eshop, volba typu a velikosti neobvyklá. Navíc odeslání objednávky trvalo cca týden, i když jsem platila kartou, vše bylo skladem a dva dny po odeslání mi bylo sděleno, že všichni pracují na mé objednávce. Kdyby mne o tom informovali, nebrala bych to jako negativní aspekt. Jinak vše v pořádku.


  • Petra
    22.11.2020 19:18
    výběr mají hezky, ponožky jsou fajn,ceny taky super, jako jediný a velký nedostatek asi považuji slabší komunikaci se zákazníkem.Stačilo by asi včasné upozornění,že některé zboží z objednávky není skladem a čeká se na jeho naskladnění...Nicméně,na dotazy reagovaly vždy okamžitě. POkud vychytáte i tento drobný problém, bude to určitě fajn obchod ,do kterého se každý rád vrátí

    výběr zboží a kvalitní ponožky za příjemné ceny, hlavně ty z vlny

    slabší komunikace,ale věřím,že i tu v budoucnu podchytnete lépe
  • Marcela
    22.11.2020 19:05
    Zmatečnost v dostupnosti zboží u různých velikostí


    Obdržela jsem jiné zboží než jsem si objednala - týkalo se jednoho páru
  • Robert
    22.11.2020 14:50
    Byl jsem spokojen. se vším. R.F.


  • Michaela
    22.11.2020 14:29
    Celý nákup proběhl v pořádku, se zakoupeným zbožím jsem spokojena. Udělal radost jako dárek k svátku.


  • Andrea
    22.11.2020 10:41

    super komunikace

  • Ludmila
    22.11.2020 08:54
    Spokojenost,doporučuji


  • Jan
    22.11.2020 07:40
    Plně spokojen.

    Rychlá reakce, dobrá doprava, platba převodem na úrovni.

    Nemám připomínek.
  • Kateřina
    21.11.2020 19:02
    Velká spokojenost, skvělý obchudek.


  • Anna
    20.11.2020 23:56
    Ok

    Konečně obchod s velkým výběrem

    Elegantní ponožky
  • Milada
    20.11.2020 21:49

    Výběr

    Dlouhá čekací doba
  • Vendulka
    20.11.2020 20:57
    dobře


  • Monika
    20.11.2020 20:52
    Exclusive

    Vse ok,rychlosti i komunikaci

    Nemeli co jsem chtela ale penize hned zpet
  • Jan
    20.11.2020 20:28
    hodně velký výběr, jak velikost tak i barvy

    cena
    výběr = opravdu velký
    rychlost dodání

  • Lucie
    20.11.2020 20:24
    Spokojenost

    Velký výběr

    Nic
  • Květa
    20.11.2020 19:39
    Rychlé dodání. Ponožky jsou super.


    Chyběl mi větší výběr ponožek.
  • Nikola
    20.11.2020 19:21
    Nákup super. Skvělá cena. Jen trvalo dodání a komunikace s eshopem zdlouhavá.

    Cena
    Kvalita zboží

    Zdlouhavá komunikace
    Dodání skoro 14dni
  • Olga
    20.11.2020 19:15
    Super...nebyl problém...Spoko

    Klad je obrovský výběr

    Nevýhoda je obrovský výběr ????Jako fakt.Tady je to trochu joke ...
  • Martina
    18.11.2020 20:31

    rychlá komunikace v případě dotazu

    trochu delší čekací doba
  • Danuta
    18.11.2020 09:27
    Super obchod Velmi kvalitní zboží Skvělá cena Rychlost dodání Ponožky krásně voní

    Vše
    Obchod, který nemá chybu

  • Katerina
    16.11.2020 20:26
    Velmi špatná zkušenost. Zboží nebylo, ale na eshopu se tvarilo, ze je. Teprve po urgenci, co se děje, ze zboží zaplaceno se racili ozvat, ze zboží není. Po dalším týdnu na moji urgenci tvrdili, že zboží v pondělí odesilaji.Po tydnu opět nic, znova jsem psala, uz naštvaně, tak pry zapomněli, ze jsou jen lidi....jako vážení, to jako fakt? Nechat si zaplatit za zboží a pak cekam měsíc, kdy neustále urguju a a doprodej se? A místo omluvy jen, ze jsou jen lidi? Neprovozujte eshop, kdyz to neumíte. U vás uz nikdy více.

    Nic

    Všechno špatně
  • Darina
    16.11.2020 19:16
    Spolehlivý a kvalitní obchod


  • Tomáš
    16.11.2020 14:58
    maximální spokojenost s obchodem

    velký výběr
    dobrá komunikace

  • Jiří
    16.11.2020 10:07
    super

    spolehlivost, rychlost

    nic
  • Petra
    15.11.2020 00:19
    Jsem spokojená a můžu jen doporučit.

    Kdyby, jsem to věděla dříve, tak bych si je objednala.

  • Zuzana
    14.11.2020 18:43
    Moc dlouho bez odezvy, dlouhé doručení bez vysvětlení.

    Přišlo to a zboží OK

    Dlouhá doba dodání.
  • Simona
    14.11.2020 13:12
    -super výběr zboží -dostupné ceny -jednoduché a srozumitelne vyplnění a odeslání objednávky

    -pekne a cenově dostupné zboží
    -široký výběr
    -proste super
    -kvalitní zboží

  • Hana
    13.11.2020 21:38
    Ponožky jsou nad očekávání.. Hlavně teplé, nohy nemrznou :-)

    Spokojená, rychlé dodání

    -
  • Lenka
    13.11.2020 20:40
    Spokojenost. Kvalitní věci za rozumnou cenu.


  • Naďa
    13.11.2020 19:07
    Spokojena


  • Edita
    13.11.2020 19:02
    V pohodě

    Širokým výběr, dodané zboží kvalitní

    Mohlo by být rychlejší dodání
  • Petra
    13.11.2020 08:38
    100% spokojenost


  • Evs
    13.11.2020 06:27
    nakup OK zatím nosím par dní


  • Jana
    12.11.2020 20:10


    Dlouhá dodací lhůta
  • Michaela
    12.11.2020 19:53
    Skvělá komunikace a rychlé doručení.


  • Eva
    12.11.2020 19:45
    Spokojenost


  • Kateřina
    12.11.2020 19:35


    Dlouhá doba vyřízení objednávky
  • Marcela
    10.11.2020 07:48
    Vyřízení objednávky trvalo více nežli 14 dní. Emailový obchod bez jakého upozornění změnil výdejnu ačkoli mnou vybraná výdejna byla v provozu. Když jsem se snažila telefonicky požádat o nápravu majitelka Eshopu byla velice nepříjemná. Po zaslání sms s prosbou o změnu adresy výdejny zpět na zásilkovnu, kterou jsem si původně vybrala mi vyhověno nebylo. Pozitivem je, že zboží došlo a bylo v pořádku.


  • Dagmar
    09.11.2020 14:07

    Vše proběhlo OK.

  • Růžena
    09.11.2020 07:35
    Plná spokojenost.


  • zbynek
    08.11.2020 19:18
    naprosto bez problemů

    rychlost a jednoduchost

    nic mě nenapadá
  • Jaroslava
    08.11.2020 19:18
    Velice dobre

    Vsechno

  • Pavel
    08.11.2020 19:07
    Příjemný nákup, přehledné stránky a rychlost doručení - super.

    přehledný web
    nabídka
    skvělé ceny
    rychlost doručení

  • MIROSLAV
    08.11.2020 19:01

    Kvalitní materiál i cena

    Nic
  • Hana
    07.11.2020 18:27
    Spokojenost v každém ohledu. Ponožky jsou hebké, příjemné a hlavně teplé. Výborná kvalita.


  • Miroslav
    07.11.2020 09:17

    Byl jsem zde poprvé,trvalo mi se z orientovat.

  • Petr
    07.11.2020 09:07
    O.k.


    Nic
  • Vladimíra
    06.11.2020 22:00
    100% spokojenost


  • Libor
    06.11.2020 19:37
    21.10. objednávka, ale až 27.10.vyřízení objednávky a 30.10. v zasikovně k vyzvednutí. Podle mě celkem dlouhá dodací lhůta.

    Dlouhá dodací lhůta.

    Objednané ponožky co měly být skladem (při objednávce byly) ve skutečnosti nebyly na skladě.
  • Anna
    06.11.2020 19:13
    Vše v naprostém pořádku, děkuju

    Rychlé jednání
    Kvalita zboží

    Nic
  • Marcela
    06.11.2020 11:51
    Ponožky Voxx jsou moje oblíbené. Jsou vysoce kvalitní a prudce nositelné, takže se zbožím jsem opravdu spokojená. Co ponožkám Tlapka ubere body na hodnocení je fakt, že jsem objednávala a platila předem 12.10. 2020 a zboží mi bylo doručeno až 29.10. 2020, a to až po té, co jsem ho dvakrát telefonicky urgovala. Žádná omluva, žádné vysvětlení. Nutit zákazníka, aby se doptával na své zaplacené zboží, není zrovna šťastná prodejní taktika.


  • Petra
    06.11.2020 08:42
    Rychlé dodání zboží, dle objednávky, ponožky jsem několikrát již prala a drží tvar.

    Rychlost, kvalita.

    Zboží již nebylo ve velikosti,kterou jsme chtěli, tak jsme vybrali jiné.
  • Petra
    06.11.2020 07:17


    Velice dlouhá dodací doba.
  • Erika
    05.11.2020 19:31
    Příjemné a rychlé nakupování.

    Všechno zboží přehledné, dobře se vybíralo.

    Špatně šly rozeznat barvy ponožek.
  • Petr
    05.11.2020 19:04
    Zbozi hodnotit nebudu, to objednavam ze zkusenosti.


    Komunikace. Zbozi vedene jako skladem, po tydnu volam kdy zbozi zaslete a sdelite ze v ten den max na druhy den. No a pak dalsi tyden nic. Opravdu spatne.
  • Šárka
    04.11.2020 13:13
    Celkový nákup byl super. Nakupovalo se mi velmi dobře, vše srozumitelné.

    Velký výběr zboží, rychlé dodání.

  • Jana
    03.11.2020 19:46
    Přehledná nabídka, snadné objednání, velmi rychlé dodání zboží do zásilkovny.


  • Růžena
    02.11.2020 20:12
    Spokojenost, utcite ještě objednam ????